Over ons

Mooi en bijzonder print- en drukwerk is een vak apart. Een vak dat wij als Print Inkoop beheersen en beoefenen. Een combinatie van ervaring en de juiste apparatuur zorgt er voor dat de productie van Print Inkoop altijd als beste uit de drukkers komt. Maar wat maakt ons eigenlijk nou zo speciaal? Aandacht. Het luisteren naar de klant verliest voor veel bedrijven zijn waarde in onze huidige snelle maatschappij. Voor ons niet. De klant staat ten alle tijden voorop en Print Inkoop zal ten alle tijden aan de wensen van de klant voldoen. Aandacht in combinatie met meestervakmanschap zorgt voor een piekfijn product!

Naast het print- en drukwerk specialiseert Print Inkoop zich ook in het bouwen van websites voor wederverkopers. Úw klanten krijgen producten binnen op úw naam maar wij nemen de productie op ons. Zo kunt u zich volledig bezighouden met het werven van klanten terwijl wij voor de productie zorgen!

- Team Printenweb

Onze Skills

Hier onder de resultaten van de tevredenheids- enquête ingevuld door onze klanten. de grafiek is opgebouwd op Werkervaring, Productie, Logistiek.

Werkvoorbereiding
75
0
Productie
85
0
Logistiek
80
0
Websites
87
0

Waarom ons kiezen

Werkvoorbereiding

Ieder project start met een goede voorbereiding. Van productkeuze tot het inmeten van een project op locatie. Wij realiseren uw ideeën naar realiteit.

Productie

Printenweb is al jaren producent van geprinte grootformaat producten. Een combinatie van Hoge kwaliteit, flexibiliteit en scherpe tarieven zijn wij de beste partner voor één los product maar ook voor grote projectmatige producties.

Logistiek

Met onze combinatie van fulfilment en transport maken het mogelijk om het product zorgvuldig en op tijd bij u af te leveren.

Websites

Print Inkoop beperkt zich niet alleen tot print- en drukwerk. Wij bouwen ook websites en webshops voor wederverkopers. Uw klanten krijgen de producten binnen op uw naam en wij nemen de productie op ons.

Tel nr: 0880702005
Fax: --
Den Haag, 2516AC
Regulusweg 5